O nama

Pristup informacijama

Revizijski uvid u financijske izvještaje za 2015. godinu

Revizijski uvid u financijske izvještaje za 2016. godinu

Revizijski uvid u financijske izvještaje za 2017. godinu

Autoklub Nova Gradiška osnovan je davne 1948. kao Moto društvo, društvo zaljubljenika u motociklizam i tada tek nadolazeći automobilizam. U kratkom vremenu prerasta u respektabilno Auto moto društvo s brojem i do tisuću članova. U početku se društvo okuplja u raznim prostorima, a pravi pomak i napredak čini izgradnja vlastitih prostorija. Veliku prekretnicu za društvo također čini ujedinjenje unutar Hrvatskog autokluba te izgradnja suvremenih tehničkih pregleda.

Danas je Autoklub Nova Gradiška moderno društvo, s vrlo bogatom djelatnošću, mnoštvom članova i partnera unutar cijele Hrvatske.

Podaci o društvu

Prema statutu, Autoklub Nova Gradiška je udruga građana udružena u jedinstvenu nacionalnu udrugu autoklubova Hrvatske – Hrvatski autoklub

Tijela Autokluba Nova Gradiška su:
– Zbor članova
– Skupština
– Upravni odbor
– Nadzorni odbor
– Sud časti
– Predsjednik

Autoklub Nova Gradiška je udruga upisana u registar udruga, pod registarskim brojem udruga 12000177.

Šifra djelatnosti: 9412 – djelatnost strukovnih članskih organizacija
Matični broj: 3002250
OIB: 61420757013
Žiro-računi:
HR3723400091110056796 – Privredna banka Zagreb d.d.
HR3725000091102195747 – Hypo Alpe-Adria-bank d.d.

Autoklub Nova Gradiška zastupa tajnik mr.sc. Dušan Soldatović

 

GDPR – Opća uredba o zaštiti podataka Europskog parlamenta i vijeća 2016/679

Obzirom na primjenu GDPR-a, Auto klub Nova Gradiška je poduzeo sve potrebne korake u smislu usklađivanja svojeg poslovanja s navedenom Uredbom, te će nastaviti poduzimati daljnje mjere i kontinuirano održavati svoju usklađenost sa svim primjenjivim propisima o zaštiti podataka, a posebice s Uredbom.

Ukoliko smatrate da je došlo do povrede Vaših osobnih podataka, ili ako želite poslati upit za ostvarivanje prava nad osobnim podacima (uvid, izmjena, ograničavanje obrade, brisanje, prigovor) isto možete prijaviti na:  zastitapodatakakng@gmail.com (isključivo za svrhe obrade u kojima je   Auto klub Nova Gradiška voditelj obrade osobnih podataka).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *